| doğada her canlının işlevi vardır!! | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
alevx Misafir
| |
| |
Selin yı Misafir
| Konu: saol Cuma Nis. 23, 2010 3:35 pm | |
| |
|
| |
ayşe Misafir
| Konu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!! Paz Nis. 25, 2010 6:45 pm | |
| |
|
| |
anıler Misafir
| Konu: efe Paz Nis. 25, 2010 7:13 pm | |
| |
|
| |
seda Misafir
| Konu: seda_karakan@hotmail.com Paz Nis. 25, 2010 9:55 pm | |
| |
|
| |
sinem Misafir
| Konu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!! Ptsi Nis. 26, 2010 7:24 pm | |
| güzel bi kompozisyon fakat sürekli mesela çünkü örneğin gibi kelimeler kllanılmsa dha ii olrmş |
|
| |
REY MYST Misafir
| Konu: BENİMDE BİR METİNİM VAR BAKARSANIZ SEVİNİRİM... Ptsi Nis. 26, 2010 7:35 pm | |
| yazan arkadaşa teşekkür fakat ben de bir kompozisyon yazdım isterseniz kullanabilirsiniz: Doğada her canlının görevi vardır. Görevlerini yerine getirmeleri gerekir, çünkü Bu sorumsuzluk sonucunda doğanın dengesinin bozulması söz konusudur. Bu yüzden her canlının bir işlevi, görevi vardır. Bazı hayvanların sorumsuzluk veya neslinin tükenmesinden dolayı dengesel bozulmalar meydana gelir. Örneğin bazı tembel kediler sonucunda fareler her yere akın eder ve orantısız çoğalmalar olur. Doğal dengelerin korunması için insanlarında sorumluluğunu yerine getirmesi gerek, buna örnek olarak insanların hayvan postundan yaptıkları kürkler, giysilerin hayvan nesillerinin tükenmesi ve işlevlerini yerine getirememesi sonucunu doğurur. Bu dünyada her canlıya yaşaması için bir görev verilmiştir. Bu canlılarda bu görevi yaparlar yapmazlarsa kendi hayatlarını tehlikeye atmış olurlar. Bu metindede anlatıldığı gibi doğal dengenin bozulmaması sağlanır bu cümlede bize kanıtladığı gibi her canlının bir görev ve işlevi vardır. Aksi taktirde yerine getirmeyen canlılar ve doğal yaşam tehlikeye girer. (BİRKAÇ CÜMLE ALINTI THANKS) |
|
| |
selen Misafir
| Konu: roze_lin_@hotmail.com Ptsi Nis. 26, 2010 9:40 pm | |
| |
|
| |
ayla Misafir
| Konu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!! Salı Nis. 27, 2010 4:05 pm | |
| |
|
| |
crazygkn Misafir
| Konu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!! Salı Nis. 27, 2010 5:42 pm | |
| |
|
| |
Sanane Misafir
| Konu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!! Salı Nis. 27, 2010 5:55 pm | |
| |
|
| |
teşekkür Misafir
| Konu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!! Salı Nis. 27, 2010 6:15 pm | |
| |
|
| |
arzu Misafir
| Konu: ileti Salı Nis. 27, 2010 8:46 pm | |
| |
|
| |
MUHAMMET Misafir
| Konu: ÇELİK Salı Nis. 27, 2010 8:49 pm | |
| |
|
| |
aslı Misafir
| Konu: sanane Salı Nis. 27, 2010 9:27 pm | |
| |
|
| |
nazlı Misafir
| Konu: karabağ Salı Nis. 27, 2010 9:28 pm | |
| |
|
| |
ceren Misafir
| |
| |
EREN Misafir
| Konu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!! Çarş. Nis. 28, 2010 6:25 pm | |
| |
|
| |
sedaa Misafir
| Konu: gtrjtygg@hotmail.com Çarş. Nis. 28, 2010 7:59 pm | |
| |
|
| |
İrem Misafir
| Konu: htjhjh@hotmail.com Çarş. Nis. 28, 2010 8:12 pm | |
| Sedaa 'cım çok kırıcı olmuşsun.Beğenmiyosan kendin yaz! Kötü olsa bile böyle söylenmez,insanın gururu var !(senin yoksa blmem!) Bu arada benden de bi kompozisyon; Doğadaki tüm canlılar belli bir ekolojik denge içinde yerini almıştır. Her canlının doğada kendine özgü bir yaşam biçimi ve doğada yapması gereken bir görevi yani işlevi vardır. Bu denge içinde bir canlı türünü yok ettiğiniz zaman, yaşamını birbirilerine bağlı olarak sürdürmek zorunda olan pek çok canlı türü de (buna insan da dâhil olmak üzere) yok olmaktadır. İnsanoğlu da doğadaki binlerce canlı türünden birisidir. Ama kendisini "akıl" faktörü ile diğer canlılardan üstün kabul eder ve tüm doğanın kendine hizmet etmek için yaratıldığını düşünür. Bu düşünce ile doğadaki her canlı türünün emri altında olduğunu düşünerek bilinçsizce davranır. İnsanoğlu böyle davrandığı zaman doğanın tüm dengesi alt üst olur. Ben Kraliçeyim ! |
|
| |
gamzecik Misafir
| Konu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!! Çarş. Nis. 28, 2010 8:51 pm | |
| |
|
| |
gamzeeee Misafir
| Konu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!! Çarş. Nis. 28, 2010 8:56 pm | |
| |
|
| |
rümeysa Misafir
| Konu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!! Perş. Nis. 29, 2010 3:57 pm | |
| |
|
| |
misafirm Misafir
| Konu: doğada her canlının bir işlewi wrdır!!! Perş. Nis. 29, 2010 5:25 pm | |
| |
|
| |
yağmur Misafir
| Konu: yağmur_18@hotmail.com Perş. Nis. 29, 2010 6:57 pm | |
| |
|
| |
esra Misafir
| Konu: misafir Perş. Nis. 29, 2010 7:48 pm | |
| |
|
| |
yağmur Misafir
| Konu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!! Paz Mayıs 02, 2010 7:18 pm | |
| sana cok tskr edıorum benımed bu konuda ödevım vardı saol |
|
| |
demet Misafir
| |
| |
saadet Misafir
| Konu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!! Salı Mayıs 04, 2010 6:38 pm | |
| |
|
| |
saadet Misafir
| Konu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!! Salı Mayıs 04, 2010 6:57 pm | |
| |
|
| |
SAhte Me Misafir
| Konu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!! Salı Mayıs 04, 2010 8:55 pm | |
| Ben baştakini deil ama 10. sayfadaki bir kişiin yazdığı tazı daha çok beğendim... |
|
| |
dilan po Misafir
| Konu: teşekkür ederim Çarş. Mayıs 05, 2010 7:40 pm | |
| gerçekten harika olmuş ben senin ismini görmemiştim sonuında gördüm. büyük bir insan yazdı sanıyordun oysaki benimle yaşıt bir genç yazmış şaşırdım doğrusu tekrar teşekkürler. SENİ SEWİYORUM |
|
| |
xlx Misafir
| Konu: doğada her canlının bir işlevi vardır Perş. Mayıs 06, 2010 4:36 pm | |
| |
|
| |
melek Misafir
| Konu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!! Perş. Mayıs 06, 2010 10:23 pm | |
| |
|
| |
SEVDA Misafir
| Konu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!! Salı Mayıs 11, 2010 1:29 pm | |
| |
|
| |
ßüşra Misafir
| Konu: yOOqqqqqqqqqq Salı Mayıs 11, 2010 9:53 pm | |
| |
|
| |
rabişşşş Misafir
| Konu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!! Çarş. Mayıs 12, 2010 4:33 pm | |
| ya neden öle sex mex yyazıyosunuz yhaaaa burası ödev yeriiii arkadaslık siteside deilll |
|
| |
yine rab Misafir
| Konu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!! Çarş. Mayıs 12, 2010 4:52 pm | |
| [iÇok tşk ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ya çok yadımcı oldunuz kompozisyon yazanla tşk çok tşk ödevim bitti ama dersane varr offf sıkıldım artıııık yetmiyomuş gibi bide SBS vaaaar offfff alıycam şimdiiii yanlız ödevi yaptıkta bi sorun var bizim öğretmen çok uyanık yhaa bilirse benim burdan yazdığımıııı offfff yhaaa sıkıldım yardım edi iiiiiiiiin ne yapıyım söleyin yhaaaa ama yinede tşk tşk ya ben çok sewdim bu siteyiiiiii |
|
| |
yeşim Misafir
| Konu: buket_689@hotmail.com Çarş. Mayıs 12, 2010 7:00 pm | |
| |
|
| |
Pellegri Misafir
| Konu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!! Çarş. Mayıs 12, 2010 8:31 pm | |
| Lan 2 dklık yazar insan tipsiz |
|
| |
SEX İSTİ Misafir
| Konu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!! Çarş. Mayıs 12, 2010 8:32 pm | |
| |
|
| |
beril Misafir
| Konu: teşşekkür Perş. Mayıs 13, 2010 9:59 pm | |
| cok sagol memo sizde küfür etmeyin unutmayın nurası kerhane diil |
|
| |
mehtap Misafir
| Konu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!! Cuma Mayıs 14, 2010 6:14 am | |
| iğrençti 0 bile alamadım allah belanızı versin |
|
| |
angel Misafir
| |
| |
linaa Misafir
| Konu: te Paz Mayıs 16, 2010 1:16 pm | |
| |
|
| |
merweee Misafir
| Konu: m.k.6,3,@hotmail.com Paz Mayıs 16, 2010 9:14 pm | |
| tşk ama butun sınıf aynı konuşmayı yaptı =( |
|
| |
mina Misafir
| Konu: javascript:emoticonp(':lol!:') Çarş. Ara. 08, 2010 8:43 pm | |
| |
|
| |
cRaZyY Misafir
| Konu: saol Çarş. Ara. 08, 2010 9:00 pm | |
| |
|
| |
alev Misafir
| Konu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!! Çarş. Nis. 20, 2011 9:14 pm | |
| |
|
| |
esmer Misafir
| Konu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!! Paz Nis. 24, 2011 6:19 pm | |
| teşekür ederim belkide sen benim hayatımı kurtardın ben bunu ödev olarak yazmadım bu benim yaşama göstergemdi sağol |
|
| |
| doğada her canlının işlevi vardır!! | |
|