Forum Fix Bigi (Bilgi forumunuz)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum Fix Bigi (Bilgi forumunuz)

Her türlü bilgi burada FİX BİLGİ FORUM*

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

doğada her canlının işlevi vardır!!

3 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Sonraki
YazarMesaj
cadı sıl
Misafir

doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 Empty
MesajKonu: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyÇarş. Nis. 15, 2009 11:00 pm

saol ya snn sayende ödevi yaptım iki saat bn düşünmedim iyiki yazmışsın saol teşekkür ederim... Very Happy Razz lol! study bundan kurtuldum What a Face Embarassed Twisted Evil Rolling Eyes I love you Sleep
biri
Misafir

MesajKonu: konuşmaaaaa   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyÇarş. Nis. 15, 2009 11:16 pm

niye millete küfür ediyon laannnnn manyak kafadan kontak mısın oğlum sen heee Razz Razz Razz Razz Razz Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Türkiye
Misafir

MesajKonu: Site Sahibi   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPerş. Nis. 16, 2009 8:26 pm

Site Sahibi Veya Editörü; Buraya Gönderilen Ayıp Ve Ahlaksızca Mesajları Direkman Silin Yoksa Siteniz Kapatılacak Ve Yasal İşlem Başlatılabilir.
UGT
Misafir

MesajKonu: UGT   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPerş. Nis. 16, 2009 8:29 pm

[center]Ulusal Güvenlik Teşkilatı

Site Sahibi Veya Editörü; Buraya Gönderilen Ayıp Ve Ahlaksızca Mesajları Direkman Silin Yoksa Siteniz Kapatılacak Ve Yasal İşlem Başlatılabilir.
misafir
Misafir

MesajKonu: saol osmandan kurtuldum   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPerş. Nis. 16, 2009 8:43 pm

Seni Tanımıyorum ama bni kızgın bir hocadan kurtardın ve ödevdende kurtardın çok TŞK Smile Very Happy Laughing rabbit bounce farao lol!
küßra
Misafir

MesajKonu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPerş. Nis. 16, 2009 9:30 pm

çok tşK. Smile cheers Laughing Very Happy Razz
ismayil
Misafir

MesajKonu: bok   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyCuma Nis. 17, 2009 4:30 pm

lan
***h.ö**
Misafir

MesajKonu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyCuma Nis. 17, 2009 8:26 pm

çok saol senin sayende ödevimi yaptım
mehmet
Misafir

MesajKonu: doğadaki canlı görevi.   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyC.tesi Nis. 18, 2009 12:31 pm

hiç güzel değildi beyenmedim insanı çok anlattınız hayvan ve doğa anlatınız sıfır.
Mad
zeynep
Misafir

MesajKonu: doğada her canlının bir işlevi vardır   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyC.tesi Nis. 18, 2009 9:03 pm

doğada her canlının bir işlevi vardır
mesela kuş gribi yüzünden tüm tavuklar oldürüldü
bu yüzden keneler çoğaldı
Keneler yüzünden birçok insan hayatını kaybetti
musa
Misafir

MesajKonu: jgyhg   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPaz Nis. 19, 2009 5:58 pm

len dün bokkktun bugün koktun lan aptal aptal şeyler yazıyorsunuz salaklar farao Suspect rabbit Neutral afro flower Basketball affraid affraid confused confused Sleep Sleep pig pig pig pig pig pig pig Cool afro
adnan
Misafir

MesajKonu: saolasın   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPaz Nis. 19, 2009 8:52 pm

saolasın gardaş walla yarın gösterip anlatcam 5 dkka da resim de yolla be knka Exclamation Exclamation Exclamation santa cheers lol! Smile
sago001
Misafir

MesajKonu: teskür   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPtsi Nis. 20, 2009 3:25 pm

mehmet aferin sana iyi bir konuşma sevdim seni ... teşekkürler.... Very Happy Smile lol!
Dexter
Misafir

MesajKonu: Very beautiful. Thank you very much   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPtsi Nis. 20, 2009 5:41 pm

Very Happy Very Happy Very Happy study study study king Smile Surprised Wink
Dexter
Misafir

MesajKonu: Eksiklerin var ve Şişman kız   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPtsi Nis. 20, 2009 6:09 pm

Arkadaşım senin eksiklerin var. Konuyla biraz iç içe girseydin. Neyse, yine de teşekkür ederim. Ve şu şişman kıza gelelim. Kendini birşey zannediyor. sınıf 1. si imiş.Yalan söylüyor. Böyle geriler yorum yazmamalıdır. Gerinivıl topun başında, ilerliyor , kale boş, şutunu çekiyor ve gollllllllllllllllllllllllllllllllll.(Ama kendi kalesine) Laughing Laughing Laughing Smile
rümeysa
Misafir

MesajKonu: sağol   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPtsi Nis. 20, 2009 7:24 pm

[b]harika ççookk sağol afro santa cheers Wink I love you Sleep farao study lol!
şüeda
Misafir

MesajKonu: teşekkürler   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPtsi Nis. 20, 2009 7:35 pm

arkadaşım çok teşekkür ederim çok işime yaradı biraz kendi düşüncelerimi kattım biraz seninkiler falan çok güzel bi ödew oldu senin sayende çok teşekkür ederim...
temiz öğ
Misafir

MesajKonu: öğrencilik   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPtsi Nis. 20, 2009 9:20 pm

ya arkadaşlar bi şey dicem de siz ne biçm bi öğrencisiniz? yani öğrenci dediğin de sokaktan geçen biri gibi küfür ederse nerde kaldı senin okulda gördüğün eğitim? aslında biliyo musunuz her kişi yada her çocuk ailesini yasıtırmış kusura bakmayın ama sizin ailede maşallah yani...
bennnnnn
Misafir

MesajKonu: thank you   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPtsi Nis. 20, 2009 10:21 pm

valla çok teşekkür ederim canım süper olmuş bence tabi yazıdan anlayanaaa Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! ayrıca şişman kızz kıskançlık yapma tamammı çocuk yazmış malmısın sen ozaman ne amaçla girdin siteye neden girdin madem süper yazıyodun Suspect Suspect Suspect Question Question Question Question Question Question Question Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Razz Mad Mad Mad Mad Mad Mad Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven ayrıca o k üfür yazanlar burası küfür sitesi deil burada insanlar ödev ini yapmak için gelmişler eğer ödev yapmıcaksanız gelmeyin yaaa laflarınız .... girsin cherry lol! cheers cheers cheers cheers

canım senin yazının ardından yazılanların çoğunu bence okumaaa benden sana tavsiyee Very Happy Very Happy Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball drunken drunken drunken drunken drunken drunken Mad Mad Question Question Question Exclamation lol! lol! lol! lol! lol! lol! muck muck
ayşenur
Misafir

MesajKonu: ders   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptySalı Nis. 21, 2009 3:27 pm

çok
teşekkür ederim bunu yazdıgın için inşallah performans ödevimden iyi alırım study sunny Very Happy I love you affraid queen king
elena
Misafir

MesajKonu: doğada...   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptySalı Nis. 21, 2009 4:24 pm

Arrow çok sağol ya ödevim di çidden çok yardımcı oldun çok güzel bir site rendeer albino cat Very Happy Cool pig elephant study
elinin k
Misafir

MesajKonu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptySalı Nis. 21, 2009 8:28 pm

saol çok işe yaradı mehmet cheers Very Happy Laughing flower clown
beso
Misafir

MesajKonu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptySalı Nis. 21, 2009 11:45 pm

bu ne beaa bn büşra bizim sııınıftada konuşma var bn de 1. yim ve bu çok anlamsız aslanlar olmaza geyikleri kim yerdi ninem töbe yaaaa bu arada sikici adlı kullanıcı ana baba namusu bakkalda stılmıo kapak
tweety
Misafir

MesajKonu: doğada her canlının bir işlevi vardır   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyCuma Nis. 24, 2009 2:15 pm

Arrow bu yazı için saolun yazı biraz kısa ama mükemmel lol! ve birbirlerine küfür yazanlar bu site çet sitesi değil bu yazdıklarımızda sadece yorumdur bunuda unutmayın... What a Face :afro:bunları dikkate alın cherry geek scratch farao
sule
Misafir

MesajKonu: dada hercanlının bir işlevi vardır   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyC.tesi Nis. 25, 2009 12:57 pm

tskr mehmet senin sayende ödevimi yapabilicem

Surprised bounce santa Razz thank you santa Razz Laughing bounce
ozlem12
Misafir

MesajKonu: ödevvv   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyC.tesi Nis. 25, 2009 7:48 pm

Very Happy sunny cheers lol!
gerçekten çoookk saolun bu yazıyı yayınladığınız için ödevimi sayende yaptım
sexy
Misafir

MesajKonu: konu hakkında bilgi   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPaz Nis. 26, 2009 1:30 pm

elephant Basketball çoq slk yazmışın aynı götümün amına benzemiş ama bunu bir şeyle telafi edebilirsin istanbul kadıköy gel kemalpaşa cad. kısaca karfur karşısı pembe panjurlu yalıyaaaa gel sexy bebekle görüşçem de sni 3. kata alcaklar orda bir odaanın başında sex yazan odaya gel yatakta çırılçıplak bir şekilde seni beqlio olucam cnm ateşliyimdir...bekliom 3saat içinde gel yoqsa ölümün bnim elimde olur cnm.. Laughing
napıcan:
Misafir

MesajKonu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPtsi Nis. 27, 2009 11:05 am

Gerçektende çok güsel olmuş teşekkür ederim Very Happy Smile
Emre Gün
Misafir

MesajKonu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPtsi Nis. 27, 2009 4:33 pm

Mehmet Sen Yazmasan 0 alacaktım iyiki yazmışsın SaoL Laughing Shocked Shocked
sexy_sik
Misafir

MesajKonu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptySalı Nis. 28, 2009 2:19 pm

orospu sikemek istiyorum oh baby ananı sikicem imdi am deeliği penis amıkna güvenen sçyle gelsin am sikmek işim oh sik mek 31 sakso sik sik Very Happy

6-a amına siklicem
Rapçi_m3
Misafir

MesajKonu: dünyada heR canLının işLevi vaRdıR xD   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyÇarş. Nis. 29, 2009 12:10 am

[b] payLasım için saoL qsL oLmus eLLeRine saqLık xD Razz ayRıca buRası ödev konusu neden saLaq saLaq seyLeR yasıoLaR küfüR edenın amq Basketball
!N£K_G!R
Misafir

MesajKonu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyÇarş. Nis. 29, 2009 9:59 pm

B£NCE ARKADAŞLAR DİKKAT EDİN ARTIK ÖĞRETMENLER BU SİTELERDEN ÇAKIYO Exclamation Wink YHA YANLIZ HERKESEDE AYNI ÖDEWİ WERMİŞLER santa
!N£KG!RL
Misafir

MesajKonu: GEREK YOK KONUY@   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyÇarş. Nis. 29, 2009 10:04 pm

YhA şİmDi hErkEs BuRdAN AlcAK TeACHeR ÇaKCak AmA BÖylE öDeWLeRi KoYuN İşİmİzE YarIyO Wink
nuray
Misafir

MesajKonu: doğada her canlının görevi vardır.   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPerş. Nis. 30, 2009 12:39 pm

flower flower flower flower flower flower flower flower lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy TEŞEKÜRÜMÜ NASIL YAPABİLİRİM BİLMİYORUM AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BU SİTEYİ YAPAN YAPMAYAN ALLAH RAZI OLSUN .ÇÜNKÜ BÜTÜN ÖDEVLERİM BİTTİ BUNUN SAYESİNDE
NURAY
Misafir

MesajKonu: ......   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPerş. Nis. 30, 2009 12:49 pm

BeN sAdEcE bUrAdAn BiLgİ iÇiN yArAlAnIlıYo ZaNnetTim Ne OlUr DEüZgÜn ŞeYLeR yAzIn BiZ o YoRumLaRı GÖrMeK zOruNdA dEğİliZ

aNlAyAn AnLaDI aNLaMyAn aNlaMaz hAlLa hAlLa BidAhA YaZmAsSaNıZ sEvİnİrİz Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
melike
Misafir

MesajKonu: ödev   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mayıs 02, 2009 3:10 pm

yaa çok güsel bir site burası ayrıca bu yazıyı yazan mehmet arkadaşımada gönlümden teşekkürler diyorum.mehmet sayesinde 100 aldım yehooo.. affraid çok sevindim beni bu ödevden kurtardın yırttım allahh Smile cheers afro
rabia sa
Misafir

MesajKonu: DOGADA HER CANLININ BİR İŞLERİ VARDIR   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPaz Mayıs 03, 2009 12:04 pm

BEN BUNU HEMEN BULCAMI ZANNETMİYORDUM BULDUM ÇOK SAVLUN KILIÇ ASLAN İLK ÖGRETİM OKULUNA GİDİYOM AKSARAY ÇOK SAVLUN

BBBBBBBAAAAAAAYYYYYYYYYYYY afro lol! Basketball Sleep Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Laughing Laughing Razz Razz Surprised Surprised tongue tongue rabbit drunken drunken
ares26
Misafir

MesajKonu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPaz Mayıs 03, 2009 4:58 pm

sagolasın aga ödevi yaptım walla tsk ederim amq. türkceci verdide lol! Mad Razz Razz Very Happy
BİRKAN B
Misafir

MesajKonu: PİÇLERİN ANASINI SİKMEK   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPtsi Mayıs 04, 2009 6:32 pm

o ifadeler senin ananın o koça götüde yarrahımlar birlikte girsin
birkan
Misafir

MesajKonu: sikiçilerin vweriçi olduhunu kabul ettirmek siki sike domaltmak   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPtsi Mayıs 04, 2009 6:51 pm

sikiçileri sikerim olur verici hemde arkadan veriçi bir sikerim 100=99 ölürsün ama sizin gibi veriçilerde birtek ben yararlanmıyım herkezede bırakıyım
birkan
Misafir

MesajKonu: rapçiyi sikmek   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPtsi Mayıs 04, 2009 6:55 pm

repçi nin amına korum küfür ettimlan lannnnnnnnnnnnn ne yapabilirsin ulan itttttttttttttttt ittttttttttttttttttttt senin gibilerin brisini görsen anasını sikerim o anda
birkan
Misafir

MesajKonu: piçleri sikmek   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPtsi Mayıs 04, 2009 7:03 pm

sikmek isteyenler götünü dönsün den onların götünü sikerim o piçlere gotten vericilik yakışır
BİRKAN B
Misafir

MesajKonu: BURANIN BABASI BENİM   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPtsi Mayıs 04, 2009 7:06 pm

BURANIN BABASI BENİM ULANNNNNNNNNNN KAŞINANLARIN ÇEVABINI VERİRİZ BİZ ÇETEYİZ EVİNİZİ BULUR ANANIZI HEP BERABER SİKERİZ
BİRKAN
Misafir

MesajKonu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPtsi Mayıs 04, 2009 7:30 pm

SANENELANNNNNNNNNNNNNNN İSTEBİME KABUL EDERİM BİRİ NETMİSİNLAN SEN İTTT SEREFSİZZZ SANA MI EDİYUORERUM GÖTÜNEMİ BATIYO
BİRKAN
Misafir

MesajKonu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPtsi Mayıs 04, 2009 7:34 pm

SİLEMİYORUM BİR DAHA YAZMAM ODA SENİN O GÜZELÇE UYARMAN İÇİN SİLEMİYORUM
BİRKAN
Misafir

MesajKonu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPtsi Mayıs 04, 2009 7:37 pm

BANA KÜFÜR ETMESELER YAZMAZDIM AMA O PİÇLER YAZINÇA DAYANAMADIM SENİN KADAR SABIRLI DEYİLİM
BİRKAN
Misafir

MesajKonu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPtsi Mayıs 04, 2009 7:39 pm

NE YAPARSAN YAP BEN HAKLIYIMMMMMMMMM
NURŞAHHH
Misafir

MesajKonu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPtsi Mayıs 04, 2009 8:00 pm

çkkkkkkkkk beyendimmmmmmm saaaağooll Very Happy Smile Surprised Cool Laughing Razz Wink I love you Like a Star @ heaven What a Face flower lol! scratch farao king queen geek jocolor afro Surprised
aykut
Misafir

MesajKonu: doğada her canlının bir işlevi vardır   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptyPtsi Mayıs 04, 2009 8:53 pm

valla çok teşekkür ederim akşama kadar yapmadım şimdi hemen internete girer girmez buldum yazan arkadaş sayesinde
berfin
Misafir

MesajKonu: doğadaki her canlının bir işleri vardir   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 5 EmptySalı Mayıs 05, 2009 2:23 pm

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekur ederim sizin sayenizde ödevimi yaptim hep böyle konpozisyon yazin lol! lol! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing rendeer farao farao study scratch flower afro afro santa cheers

doğada her canlının işlevi vardır!!
5 sayfadaki 11 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Sonraki
 Similar topics
-