Forum Fix Bigi (Bilgi forumunuz)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum Fix Bigi (Bilgi forumunuz)

Her türlü bilgi burada FİX BİLGİ FORUM*

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

doğada her canlının işlevi vardır!!

3 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Sonraki
YazarMesaj
*anqeL*
Misafir

doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 Empty
MesajKonu: tşk :)   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptySalı Mayıs 05, 2009 3:11 pm

[b][i]çhoq tşk ödefime yaradı saqoLun Smile Very Happy Smile Razz lol! study scratch Surprised Cool Laughing Razz Rolling Eyes Wink cyclops pirat tongue alien cat pig rabbit bounce confused Basketball cheers bom drunken sunny albino cherry santa rendeer farao king queen jocolor geek flower afro Very Happy Very Happy lol! lol! lol! lol! lol! lol!
uykuSuz_
Misafir

MesajKonu: teşekkür   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptySalı Mayıs 05, 2009 5:45 pm

vaLLaHii saqoL ödev yapmayı seFmem ama nese yiNeDe saqoll Smile
nessy_ya
Misafir

MesajKonu: doğada her canlının bir görevi vardır   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptySalı Mayıs 05, 2009 6:15 pm

yyha çoooq saol sayende konuşma metnimi yhasdımm tşk Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Cool Laughing Mad Razz Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral What a Face Like a Star @ heaven Suspect I love you cyclops pig monkey cat alien pale silent tongue clown rabbit bounce confused affraid Basketball cheers bom drunken farao rendeer santa cherry albino sunny king jocolor geek scratch study elephant lol! afro flower lol!
merve şe
Misafir

MesajKonu: doğada her canlını bir işlevi vardır   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptySalı Mayıs 05, 2009 8:33 pm

arkadaşım saol çok işime yaradı o küfür edenlere aldırma çok hüzel olmuş bravo emeğne sağlık Very Happy albino Wink Smile SmileSmileSmile TÜRKÇE ÖĞRETMENİMİZ MUSTAFA YILDIZ A SLM DAA KONUŞMA YAPCAM EZBERLEYİP SAFFET ÇAM İ.Ö.O MERVE ŞEKER 6-E SmileSmileSmileSmile king lol!
dilara y
Misafir

MesajKonu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptySalı Mayıs 05, 2009 9:48 pm

bazı yerlerde yanlışlar var
adem_fener97

MesajKonu: süpersin   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyÇarş. Mayıs 06, 2009 9:25 am

ya saol alp senin sayende hem + hemde 100 aldım sen büyüksün bee yürü be yürü kim tutar seni yürüüü Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Cool Laughing Mad Razz lol! flower king farao santa geek cheers bounce rabbit
ela
Misafir

MesajKonu: doğa ve evren   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyÇarş. Mayıs 06, 2009 1:08 pm

çok güzel bir ödev oldu teşşşşşşşşşşeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkküüüüüürrrrrr EDERİM
BERAY
Misafir

MesajKonu: SÜPERLİK   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyÇarş. Mayıs 06, 2009 1:13 pm

SSSSSÜÜÜÜÜÜPPPPPPPPPPEEEEEEERRRRRRRR ŞEY TEŞEKKÜRLER silent Basketball Idea Razz Crying or Very sad flower elephant afro affraid sunny santa geek jocolor rabbit Evil or Very Mad cat pig
brş
Misafir

MesajKonu: herşey için teşekkürler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:farao::farao:   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyÇarş. Mayıs 06, 2009 10:19 pm

: lol! Very Happy ::::::::::::::::::Very Happy farao
çekmeköy
Misafir

MesajKonu: herşey için kuehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyÇarş. Mayıs 06, 2009 10:34 pm

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Question Idea cyclops @ No I love you Suspect Like a Star @ heaven What a Face Neutral Arrow clown pirat tongue silent pale alien cat monkey cheers Basketball affraid confused bounce rabbit pig bom drunken Sleep sunny albino cherry santa geek jocolor queen king farao rendeer scratch study elephant flower afro lol!
MARAL
Misafir

MesajKonu: BEN   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyPerş. Mayıs 07, 2009 12:31 pm

ödevim çok güzel oldu TEŞŞŞŞŞEEEEEEEEEKKKKKKÜÜÜÜÜÜÜÜRR EEEDDDERİİİMMMMMMMMMMMMMM silent Rolling Eyes Exclamation Wink clown santa cherry geek jocolor flower afro Sleep drunken rendeer study sunny Very Happy Shocked Mad Razz Razz Idea cyclops @ @ monkey
missafir
Misafir

MesajKonu: konuşma   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyPerş. Mayıs 07, 2009 7:49 pm

sağol yaaaaaaa azda olsa yardımcı oldun confused sunny king santa santa
melis
Misafir

MesajKonu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyPerş. Mayıs 07, 2009 8:01 pm

mehmet arkadaşım çok teşşekkür ederim çokkkkk saol ödevimi senin sayende yaptım Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation flower lol!
seda
Misafir

MesajKonu: ğoğ4o6ıoo   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyC.tesi Mayıs 09, 2009 3:20 pm

cooooooooooooooooook TEŞEKKÜRLER CANIM COK YARDIMCI OLDUN VE SENİN YÜZÜNDEN ÖĞRETMEN 0 VERDİ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Mad Mad Mad Arrow Arrow Like a Star @ heaven cyclops geek geek lol! lol! lol! afro flower elephant scratch
sibel
Misafir

MesajKonu: cok güzel yazı oldugundan   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyC.tesi Mayıs 09, 2009 5:08 pm

cok güzel kücük cocuklar yaralanır flower I love you Crying or Very sad Neutral bounce Sleep lol! scratch study rendeer farao king queen jocolor geek afro elephant study santa cherry albino sunny Sleep bom pig rabbit bounce confused affraid Basketball cheers monkey cat alien pale silent pirat clown Arrow Neutral What a Face Like a Star @ heaven Suspect I love you No @ cyclops Idea Exclamation Question Exclamation Wink Rolling Eyes Twisted Evil Evil or Very Mad Crying or Very sad Embarassed Very Happy Smile Sad Surprised Cool Laughing Mad Razz
sibel
Misafir

MesajKonu: arkadaş   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyC.tesi Mayıs 09, 2009 5:18 pm

seda cok güzel şey yaz mışsın
lol! lol! lol! lol! afro afro flower flower elephant study scratch geek jocolor jocolor queen king farao farao rendeer rendeer bom bom drunken Sleep Sleep sunny albino albino cherry cherry santa santa cheers Basketball affraid affraid confused confused bounce rabbit pig pig clown clown pirat tongue silent silent pale alien cat monkey monkey cyclops @ No I love you Suspect Like a Star @ heaven What a Face What a Face Neutral Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Question Idea Razz Razz Mad Mad Laughing Cool Shocked Surprised Sad Smile Very Happy lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! Sleep Sleep Sleep Sleep lol! lol! lol! lol!
KÜBRA
Misafir

MesajKonu: CANLILAR   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyPaz Mayıs 10, 2009 2:43 pm

[i]SÖYLEYECEK SÖZ BULLAMIYORUM! lol! TEK KELİME İLE HARİKAAAA!!!!!!!!!!!!! cheers
sevinç
Misafir

MesajKonu: sevinç   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyPaz Mayıs 10, 2009 9:39 pm

arkadaşım çok tşk ederim sayende ödevimi yaptım lol! Smile cherry cheers santa farao king queen flower afro geek ha bu arada kerime seni çok sewiyorum
berke
Misafir

MesajKonu: teşekkürler   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyPtsi Mayıs 11, 2009 7:52 pm

bu ödev benim için çok önemli idi size bu siteyi yaptığınız için çok teşekkür ederim Very Happy Very Happy Very Happy cheers cheers cheers afro afro afro santa santa santa geek geek geek rendeer rendeer rendeer bom bom bom Laughing Laughing Laughing Smile Smile Smile
merve
Misafir

MesajKonu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyPtsi Mayıs 11, 2009 7:59 pm

valla çok saol bende nasıl yapcam die düşünüodum
gaddar
Misafir

MesajKonu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyPtsi Mayıs 11, 2009 9:09 pm

aferim hep böyle ol seninm sayende ödevimi yaptım
lol! afro flower study study scratch rendeer farao king queen jocolor geek santa cherry albino sunny Sleep drunken bom pig rabbit bounce confused affraid Basketball cheers monkey cat alien pale silent tongue pirat clown Arrow Neutral What a Face Like a Star @ heaven Suspect I love you No @ cyclops Idea Question Exclamation Wink Rolling Eyes Twisted Evil Evil or Very Mad Crying or Very sad Embarassed Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Cool Laughing Mad Razz

kendime karı arıyom bacak altı yapıcam
birkan b
Misafir

MesajKonu: belkeyi sikmek   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptySalı Mayıs 12, 2009 1:46 pm

belke senin anana sokarım o keimeleri sımassa benim yarrahımla birlikte girer
619six o
Misafir

MesajKonu: sperrrr!!!!!!!!1   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptySalı Mayıs 12, 2009 10:14 pm

Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink affraid affraid affraid çok ii yapmıışın saol
omer_ume
Misafir

MesajKonu: ödev   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyÇarş. Mayıs 13, 2009 8:35 am

çooooooooook tşk
ödevimin
bazı yerlerini yaptım
seninkide güzel olmuş çok iyi yapmışşın
öğretmen kaç verdi? Wink Twisted Evil Sleep king jocolor alien sunny sunny albino cheers cat Smile Very Happy Arrow Neutral Crying or Very sad Razz flower queen sunny
kartanes
Misafir

MesajKonu: her canlının bir işlevi vardır   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyÇarş. Mayıs 13, 2009 5:11 pm

yha yanlız ben bişe sorucam size nerde bu yazı ben göremiyorum off yha türkçecinin yne o iğrenç sesini duyucam yarınn Embarassed Embarassed Embarassed Sad Sad Sad Sad
ecem
Misafir

MesajKonu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyPerş. Mayıs 14, 2009 2:21 pm

[b]ArkadAşım çok saoL vaLLa sen oLmasaydın eksi bile alabirdim Embarassed Laughing
onurcem
Misafir

MesajKonu: teşekkür   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyÇarş. Mayıs 20, 2009 9:18 pm

Very Happy Very Happy iğiki varsının tşk ederim Very Happy Very Happy
sema
Misafir

MesajKonu: çok thak you mehmet arki   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyÇarş. Mayıs 27, 2009 7:01 pm

cheers santa farao Sleep What a Face
ödeww
Misafir

MesajKonu: ödeww   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyÇarş. Mayıs 27, 2009 7:03 pm

[b]güzel olmuş ama bazı yerlerini beğenmedim hangi okula gidiosun? Question
hasan hü
Misafir

MesajKonu: tenkyou   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyPtsi Haz. 01, 2009 7:48 pm

--------------------------------------------------------------------------------
- Çocukluğuma ilişkin ilk hatırladığım şey, okula gitmek meselesiyle ilgilidir. Bundan dolayı annemle babam arasında aşırı bir mücadele vardı. Annem ilâhîlerle okula başlamamı ve mahalle okuluna gitmemi istiyordu. Gümrük Dairesinde memur olan babam o zaman yeni açılan Şemsi Efendi Okulu’na devam etmem ve yeni yöntem üzerine okumamdan yanaydı.

Sonunda babam işi ustaca bir biçimde çözümledi. Öncelikle alışılmış törenle mahalle okuluna başladım.

Böylece annemin gönlü yapılmış oldu. Birkaç gün sonra da mahalle okulundan çıktım. Şemsi Efendi Okulu’na yazıldım.

Az zaman sonra babam öldü. Annemle birlikte dayımın yanına yerleştik. Dayım köy hayatı yaşıyordu. Ben de bu hayata karıştım. Bana görevler veriyor, ben de bunları yapıyordum. Başlıca görev tarla bekçiliği idi. Kardeşimle birlikte bakla tarlasının ortasındaki bir kulübede oturduğumuz ve kargaları kovmakla uğraştığımızı unutamam. Çiftlik hayatının çok teşe kkürler bu bilgiler için has

an hüseyin balaban
WeZiR
Misafir

MesajKonu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyPtsi Ara. 28, 2009 10:55 pm

çok saol krdeş pirat bu konuyu avcılarada okutmak lazm Laughing
WeZiR
Misafir

MesajKonu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyPtsi Ara. 28, 2009 10:57 pm

study
WeZiR
Misafir

MesajKonu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyÇarş. Ara. 30, 2009 10:34 pm

Doğada her canlının bir görevi vardır. Mesela kediler olmasa dünyada fareler çoğalır.
Doğada her canlı görevini yerine getirir. Eğer herkesin bir görevi olmasa doğal denge bozulur.
Mesela yılanların soyunu tüketirsek fareler çoğalır. Aslanlar olmasa ceylanlar geyikler çoğalır.
Her canlı türünü korumalıyız. Çünkü onlar doğal dengeyi korurlar. Bizimde görevimiz vardır.
Örneğin : Doğayı korumamız gerekir. Eğer korumasak olan doğaya değil bize olacaktır.
Çünkü biz doğayı kirletirken dünya yok olur. Bizde dünyada yaşadığımız için dünyayı kirletmiş oluruz.
Bu yüzden sadece kendi hayatımızı değil dünyada yaşayan her insanın hayatını tehlikeye atmış oluruz.
Eğer güzel bir dünyada yaşamak istiyorsak çevremizi korumalıyız ve canlılara sahip çıkmalıyız.
Biz güzel bir dünyada yaşıyoruz bu dünyayı tehlikeye atmaya hakkımız yok çünkü bu dünyada sadece ben değil hepimiz yaşıyoruz.
Bu yüzden her canlı kendi görevini yerine getirir.
Bizde dünyanın kurallarına uyarak görevimizi yerine getirmeliyiz.
Bu dünyada her canlıya yaşaması için bir görev verilmiştir.
Bu canlılarda bu görevi yaparlar yapmazlarsa kendi hayatlarını tehlikeye atmış olurlar.
Bu yüzden bu görevleri yerine getirmek zorundalar.

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
WeZiR
Misafir

MesajKonu: sikici okusun   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyÇarş. Ara. 30, 2009 10:50 pm

uln sikici snn vr ya ananın götüne verirm haa
wermem
Misafir

MesajKonu: tşk mehmet   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptySalı Şub. 16, 2010 9:39 pm

saol mehmet senin sayende münazarada başarılı çıktım cyclops Neutral Rolling Eyes Laughing bom drunken lol! afro
cicis
Misafir

MesajKonu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyPerş. Mart 04, 2010 7:54 pm

tskkurler ck yrdımc oldn cheers study study king lol! clown
gülçin
Misafir

MesajKonu: çalmak   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptySalı Mart 09, 2010 6:56 pm

birkere sen bunu başka siteden çalmışşın hırsız git sen başka yerlerden çal No gerizakalı
dilara
Misafir

MesajKonu: yhaa   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyCuma Mart 12, 2010 10:03 pm

bu çalıntı nie çalıon çpoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk ayıpp bilmş oll Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
angelic
Misafir

MesajKonu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyÇarş. Mart 17, 2010 7:40 pm

yazı güzeldi bende herkes gibi ödevimi yaptım...teşekkürler.. Surprised
üye
Misafir

MesajKonu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyPtsi Mart 22, 2010 7:58 pm

çok gzl olmuşş lol! lol! lol! lol! lol!
sekerr_k
Misafir

MesajKonu: eh iyi işte   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyÇarş. Mart 24, 2010 3:39 pm

aslında güzel ama sanki aynı şeyleri tekrar etmiş gibi bizim hoca buna anca 85 verir. ben kendim yazdım ve 100 aldım ama yinede bizimle paylaştıın için teşekkürler.aslında bikaç cümlesinden yararlandım Exclamation Wink Wink Wink

ESKİŞEHİR ŞEKER İLKÖĞRETİM OKULUNA SLMLAR
EDA
Misafir

MesajKonu: EMİNİM İŞİNİZE YARAYACAKTIR   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyÇarş. Mart 24, 2010 6:02 pm

DOĞADAKİ CANLILARIN BİR İŞLEVİ VARDIR.BUNU ŞÖYLE SÖYLEYEBİLİRİZ !CANLILAR BAZI CANLILARI YERLER.HER CANLININ BİR YİYECEGİ VARDIR.KEDİ FAREYİ YEMESSE FARE ÇOĞALIR.BÖYLELİKLE DOĞAL DENGE BOZULUR. Sad Very Happy Crying or Very sad Arrow bounce bom drunken Sleep silent tongue pirat I love you
HIIIII
Misafir

MesajKonu: İŞLEV   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyÇarş. Mart 24, 2010 6:05 pm

BİZİM KOCA BUNA ANCA 85 80 FLAN VERİR BEN KENDİM YAZDIM ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ 100 ALDIM AMMA YİNEDE BİLGİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TELEKKÜRLER Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes affraid confused Sleep lol! scratch Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Mad Mad Mad Mad
arbük
Misafir

MesajKonu: boş   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyÇarş. Mart 24, 2010 10:54 pm

queen Very Happy Sleep flower geek study king sunny Basketball bounce cat alien Like a Star @ heaven I love you Laughing Rolling Eyes Shocked Surprised Razz Smile Crying or Very sad Question Exclamation Idea :arrow:saol
bir arki
Misafir

MesajKonu: tşk   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyPerş. Mart 25, 2010 6:23 pm

çok teşekkür ederim mehmet bilıyomusun bizim okuldada mehmet var
flower Very Happy lol!
bilgi_ko
Misafir

MesajKonu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyPerş. Mart 25, 2010 9:47 pm

teşekkür ederim ödevime burdan bir kaç cümle alarak tamamladım ama bende ekledim mesela fazla kullnma! lol! lol!
FreGaDDa
Misafir

MesajKonu: Eywallah kardesım   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyPaz Mart 28, 2010 12:25 pm

Sayende odevımı yaptım Very Happy 100 de aldım gecen gun yapmıstım bunu yapman aklına nerden geldı bılmem ama bana yararı cokk dokundu cok saol ve tsk ederım !
ades
Misafir

MesajKonu: saol mehmet   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyPaz Mart 28, 2010 2:09 pm

afro santa flower lol! farao affraid rendeer Basketball elephant
yok
Misafir

MesajKonu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyPaz Mart 28, 2010 9:03 pm

ban elephant pig monkey albino albino silent No Question bom cheers sunny farao study lol! a çok gerekli idi çok teşekkür ederim acil yetiştiniz lol!
Muhammet
Misafir

MesajKonu: Geri: doğada her canlının işlevi vardır!!   doğada her canlının işlevi vardır!! - Sayfa 6 EmptyPtsi Mart 29, 2010 12:37 pm

Çok Tessekkür Ederim Mehmet Laughing

doğada her canlının işlevi vardır!!
6 sayfadaki 11 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Sonraki
 Similar topics
-